Informatie thuiswedstrijden RKAV Volendam Derde Divisie Zaterdag Seizoen 22-23

Geachte bezoekers,

Vanaf zaterdag 20 augustus 2022 gaat competitie in de derde divisie van start. Als promovendus willen we ons voorstellen en wat zaken te benoemen die belangrijk zijn voor een goed verloop van de wedstrijden. Velen van jullie hebben we eerder ontmoet maar zeker voor diegene die hier niet eerder op bezoek is geweest het volgende;

De RKAV vormt de amateurtak van het voetbal in Volendam. Dit wordt sinds 1920 in clubverband gespeeld. Vanaf 1977 is de vereniging  gesplitst en speelt FC Volendam betaald voetbal. Dit seizoen is de buurman en partner voor de 10e keer actief in de Eredivisie. Jong Volendam komt uit in de Tweede divisie. Ook  het zaalvoetbal is goed vertegenwoordigd in Volendam. RKAV Volendam doet ook  komend seizoen weer mee in de Eredivisie Zaal. De RKAV heeft ongeveer 1650 spelende leden en ruim 350 vrijwilligers en medewerkers. Wekelijks zijn zo’n 130 teams op vele niveaus actief.

Dat kan er voor zorgen dat het af en toe best druk kan zijn op de knelpunten zoals parkeerterrein, kleedkamers, kantine en langs de lijn. Er zijn daarom ook huisregels opgesteld. Die zullen echt niet heel anders zijn dan bij jullie eigen vereniging.  Ze staan op onze website maar voor enkele specifieke vragen we nog even extra aandacht;

  • Alle aanwijzingen gegeven door stewards van de RKAV en die van de bezoekende vereniging, die verband houden met de huisregels en het geldende veiligheidsbeleid van de KNVB, dienen direct te worden opgevolgd. Het spreekt voor zich dat als je het daar niet mee eens bent er geen recht is op toegang of verblijf op ons sportpark. Klagen kan achteraf en schriftelijk.
  • Alcohol (kopen en gebruik)  alleen boven de 18 jaar. Legitimatie kan worden gevraagd. Alcoholgebruik rond het veld is niet toegestaan.
  • De boarding staat er niet voor niets. Daar blijf je achter. Dus niet erop of eroverheen.
  • Knal- en siervuurwerk is altijd verboden. Dus ook fakkels en Rookpotten! Dat staan we niet toe. Het bestuur heeft de plicht om alle noodzakelijke maatregelen te nemen om het afsteken van vuurwerk etc. te voorkomen. Bij niet opvolgen van dit verbod zal het bestuur genoodzaakt zijn schade en boetes te verhalen.
  • Spandoeken voor de reclameborden zijn verboden en worden weggehaald. Het ophangen van doeken in de ballenvangers kan ook niet.  Sponsoren hebben daarvoor betaald en verdienen exposure. Balenvangers zijn er gewoon niet voor gemaakt. Klimmen in reclameborden en stellingen is niet toegestaan.

Adres RKAV
Sportpark Volendam
Julianaweg 3a
1131 CX Volendam

Routebeschrijving en parkeren:

https://rkav-volendam.nl/club/vereniging/routebeschrijving

specifiek; Op 3 september 22 is er kermis in Volendam. Dan zijn ook de parkeerterreinen van het Marinapark bezet. Hou er dan rekening mee dat parkeren niet in de directe omgeving kan.

We hebben geen laadpalen voor elektrische auto’s op het parkeerterrein.

Toegangsprijs Derde Divisie

De RKAV vraagt 7 euro intree voor bezoekers van 18 jaar en ouder. 

Om een legitimatie kan worden gevraagd. Pinnen is mogelijk.

Bestuur en KNVB

Een afvaardiging van het bestuur van de bezoekende clubs uit de derde divisie en KNVB-officials zijn welkom in de bestuurskamer op de eerste verdieping van ons complex. (na kantine rechts). Ook de pers is hier welkom.

TV-opnames

Het  maken van (tv)opnames en verzorgen van live-verslag is in de meeste gevallen geen probleem.  Hiervoor graag eerst overleg met de veiligheidscoordinator.

We wensen ieder een prettig en sportief verblijf toe.