Voetbal Volendam

FC Volendam heeft de volgende stap gezet in de plannen om het voetbal in Volendam ook op langere termijn naar een hoger niveau te tillen. De jeugdopleiding van Het Nieuwe Oranje geleid door een nieuw managementteam heeft als doel de kweekvijver te hervormen. Als belangrijk onderdeel van de nieuwe koers tekenden de besturen van FC Volendam en RKAV Volendam een samenwerkingsovereenkomst, waardoor de Volendamse jeugd zich gedurende het gehele opleidingstraject bij de twee clubs kan ontwikkelen op basis van één en dezelfde voetbalfilosofie. Met als uiteindelijke doel: meer en betere voetballers met een herkenbaar Volendams profiel laten doorstromen naar de hoofdmacht.

Om de ambities voor langere tijd te verankeren, namelijk het uitgroeien tot een stabiele club in de Eredivisie met een kern van eigen jeugdspelers, is een intensieve samenwerking met RKAV Volendam cruciaal. Met bijna veertienhonderd leden behoort onze vereniging tot de grootste van Nederland.

Kijk voor alle informatie over Voetbal Volendam, het laatste nieuws, de trainingen en alle andere belangrijke informatie op de onderstaande pagina's:

Voetbal Volendam Nieuws

Onderbouw Jaarkalender

Middenbouw/bovenbouw jaarkalender

Informatie