Sponsoring

De RKAV Volendam is een amateur voetbalvereniging opgericht in 1920 die aan ruim 1500 jeugd- en seniorenleden, ondersteund door 450 vrijwilligers, dagelijks de mogelijkheid biedt in teamverband de voetbalsport te beoefenen.  Bijna driekwart van de teamsporters in Volendam is lid van de RKAV.

Waar staat RKAV Volendam voor

RKAV Volendam heeft zich als doel gesteld de jeugd vertrouwd te maken met de voetbalsport en de beoefening daarvan zodanig aantrekkelijk te maken dat de jeugd (ook in de “moeilijke leeftijd”) zo lang mogelijk voor de voetbalsport wordt behouden. Daarmee levert RKAV tevens een bijdrage aan het sociaal-maatschappelijke doel onze jeugd meer te laten sporten en te bewegen. Naast het sporten en bewegen wordt de teamgeest gestimuleerd: “samen winnen en samen verliezen”, in een omgeving waar onze normen en waarden uitgangspunt zijn.

 

Werkterrein en kernactiviteiten

De kernactiviteiten van RKAV Volendam bestaan uit de dagelijkse verzorging van de trainingen, de begeleiding en coaching van de wedstrijden. Het motto met name voor de jeugdafdeling is: ”oog voor iedereen en focus op talenten”. RKAV Volendam werkt op basis van het uitgangspunt dat plezier in het voetbal en aandacht voor prestaties elkaar versterken.

 

Doel jeugdopleiding

Het bereiken van een zo hoog mogelijk niveau van talentvolle jeugdspelers, gericht op doorstroom naar de zaterdag en zondag-seniorenselecties op hoofdklasse niveau of naar het FC Volendam jeugdplan.

 

Maatschappelijke rol van de RKAV

RKAV Volendam is de grootste vereniging van teamsporters van de gemeente Edam-Volendam en behoort bij de top tien grootste amateurclubs van Nederland.
Zij is zich bewust van haar maatschappelijk rol voor de gemeenschap van Edam-Volendam. De voetbalsport in de gemeente brengt niet alleen mensen in beweging maar het brengt ook mensen in de samenleving bij elkaar. Vandaar dat RKAV Volendam nadrukkelijk ook een sociaal netwerk voor haar leden en 450 vrijwilligers biedt.

 

Rol sponsors

Sponsors hebben in onze gemeenschap een belangrijke rol. Mede door hun betrokkenheid kunnen verenigingen zoals RKAV Volendam hun Missie volbrengen. RKAV Volendam is zich ervan bewust dat sponsoring van de vereniging niet direct financieel rendement oplevert voor de betrokken sponsor. Het maatschappelijk rendement dat sponsoring oplevert is daarentegen van grote waarde voor onze lokale gemeenschap. RKAV Volendam acht het daarom haar taak de maatschappelijke rol en de activiteiten veelvuldig over het voetlicht te brengen zodat iedereen getuigen kan zijn van de meerwaarde voor de gemeenschap mede namens de ondersteuning van sponsors.

 

Sponsormogelijkheden

Wij kunnen verschillende sponsormogelijkheden aanbieden. Het is uiteraard ook mogelijk om een sponsorpakket op maat te maken. Wij willen je graag daarover uitgebreid over informeren.

Wil je meer informatie, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via info@rkav-volendam.nl of tel. 0299-323989.