Vacaturebank

De RKAV Volendam is op zoek naar EHBO-ers die graag op een zaterdag of zondag een dagdeel willen helpen. Op de zaterdagen en zondagen worden er veel wedstrijden gespeeld en dan is het wenselijk dat er een EHBO-er aanwezig is voor eventuele ongelukjes. Zou jij graag willen helpen tijdens een dagdeel op zaterdag of zondag? Meld je dan aan via info@rkav-volendam.nl of via 0299-364164.

TRAINERS

De Rkav Volendam is op zoek naar meerdere trainers  , de breedte/jeugd meisjes, jongens, elftallen. 

Heb je interesse, meld je dan aan via nfo@rkav-volendam.nl , via 0299-364164 of rkav.secretaris@gmail.com

________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Scheidsrechters

Wij zijn op zoek naar scheidsrechter die graag een wedstrijd willen fluiten op zaterdag en/of zondag. Heb jij zin om een of meerdere wedstrijden te fluiten op zaterdag of zondag meldt je dan aan. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. We zijn blij met iedereen die wil helpen. 

Meld je aan via info@rkav-volendam.nl of 0299-364164

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vacature bestuurslid Technische Zaken

Het bestuur van de RKAV  heeft haar werkzaamheden en taken verdeeld in portefeuilles, waaronder die van voetbaltechnische zaken. Hiervoor zijn wij opzoek naar een kandidaat voor de functie van bestuurslid voetbaltechnische zaken.                                               
Het bestuurslid voetbaltechnische zaken maakt deel uit van het bestuur, 
 

Wat houdt de functie in?

Het bestuurslid voetbaltechnische zaken is voornamelijk de verbindende schakel tussen de bestuurskamer en de Technische Commissie (TC) en de HJO en de TC Onderbouw en Bovenbouw. De kandidaat weet de technische kaderleden  te binden en verbinden om de voetbalvisie van voetbalvereniging RKAV uit te dragen en te ondersteunen in de samenwerking met de FC Volendam, voert gesprekken over de voortgang van de TC en HJO Tevens monitort hij de werkzaamheden van de TC en HJO.

Het bestuurslid voetbaltechnische zaken is geen direct aanspreekpunt voor de ouders/verzorgers en spelers. Zij kunnen bij inhoudelijke voetbaltechnische zaken terecht bij de trainer/coach dan wel bij de TC van de leeftijdsgroep.

Verder komt de kandidaat op eigen initiatief met verbetervoorstellen, is aanspreekpunt en spin in het web voor de TC, TC's jeugd en HJO.
Het uitvoeren en monitoren van het voetbaltechnisch beleidsplan is eveneens een onmisbare taak.
 

Profiel

  • Je bent beleidsmatig en communicatief sterk
  • Je hebt een voetbaltechnische achtergrond, als speler of door ervaring uit eerdere clubfuncties
  • Je hebt bij voorkeur een voetbaltechnisch diploma (UEFA C, B of A of TJC/HJO)
     

 Interesse?

Heb je interesse in de vacature bestuurslid voetbaltechnische zaken, stuur dan een mailtje naar de voorzitter: vincent.gruwel@kpnmail.nl 
Uiteraard kun je voor vragen altijd contact opnemen met de huidige bestuursleden.

RKAV Volendam is op zoek naar een kantinebeheerder.

Lees verder