Mediabeleid

Bij RKAV Volendam wordt uitvoering gegeven aan het mediabeleid door de volgende personen:

•  Berry Schilder | berryschilder@rkav-volendam.nl
•  Stefan van Nierop | stefanvannierop@rkav-volendam.nl

RKAV Volendam | Tweede Divisie

Thuiswedstrijden

Thuiswedstrijden van RKAV Volendam zijn uitsluitend te bezoeken voor media die zijn aangesloten bij het NSP, clubmedia en vaste volgers. Vanwege de beperkte beschikbaarheid op de perstribune wordt maximaal één afgevaardigde per medium toegelaten. Accrediteren voor thuiswedstrijden van RKAV Volendam kan door een mail te sturen naar berryschilder@rkav-volendam.nl. In samenspraak met de bezoekende ploeg wordt bepaald welke media kunnen rekenen op een accreditatie. Accreditaties kunnen aangevraagd worden tot 72 uur voor de aftrap.

Spelregels

- Het Hein Koning Stadion is twee uur voor de aftrap geopend.

- De ingang van de persruimte bevindt zich aan de voorzijde van het Hein Koning Stadion.

- De perstribune bevindt zich op het rechtervak van de hoofdtribune.

- Interviews voor camera vinden plaats in de perskamer. 

- Het werkveld voor fotografen en clubmedia beperkt zich tot de ruimtes achter de twee doelen. BIBS zijn op te halen in de perskamer.

- Het uitgeven van parkeerkaarten is helaas niet mogelijk.

- Parkeeradvies: Klik hier.

Buiten wedstrijden

Interviews buiten wedstrijddagen 
Aanvragen voor interviews, zowel face-to-face als telefonisch, buiten wedstrijddagen om kunnen gedaan worden via Berry Schilder via berryschilder@rkav-volendam.nl. Interviews worden gegeven op een door RKAV Volendam aangewezen dag waarin media te woord wordt gestaan. Dit gebeurt doorgaans drie dagen voor de wedstrijddag.

Redactionele artikelen 
Redactionele artikelen naar aanleiding van een interview (face-to-face of telefonisch) dienen zonder uitzondering vóór publicatie ter inzage en goedkeuring te worden gemaild naar berryschilder@rkav-volendam.nl. Het betreffende artikel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de geïnterviewde vertegenwoordiger van RKAV Volendam.

Bijwonen trainingen 
Cameraploegen, schrijvende pers, radioverslaggevers en fotografen dienen vooraf te melden wanneer er een training wordt bijgewoond. Ook dit kan door een mail te sturen naar berryschilder@rkav-volendam.nl. Interviews worden gegeven op een door RKAV Volendam aangewezen dag waarin media te woord wordt gestaan. Dit gebeurt doorgaans drie dagen voor de wedstrijddag.