Routebeschrijving

Adres
Julianaweg 3a
1131 CX Volendam

Auto
Het complex van de RKAV Volendam is eenvoudig te bereiken. Vanaf alle richtingen (Amsterdam, Purmerend of Hoorn) neem je op de provinciale weg N247 de afslag Volendam (N517). Na drie kilometer ga je bij de eerste rotonde de afslag rechts. Daarna rij je circa 500 meter rechtdoor en voorbij het BP station neem je bij de eerste verkeerslichten de eerste afslag naar links. Dan ben je aangekomen op het parkeerterrein van de RKAV Volendam.

Parkeergelegenheid
Er zijn circa 100 parkeerplaatsen beschikbaar op het RKAV-complex. Vooral in de weekenden is het parkeerterrein overvol waardoor je genoodzaakt bent om in de nabije omgeving de auto te parkeren. Een dringend verzoek om de auto niet te parkeren op de smalle toegangsweg naar het parkeerterrein en voor het toegangshek naar het hoofdveld. Auto's die daar geparkeerd zijn, worden in verband met de veiligheid weggesleept.

Het beste is om de auto te parkeren op het parkeerterrein van het Roompot vakantiepark Marinapark. Daar is voldoende parkeer gelegenheid. Vooraan op het terrein van het Marinapark kun je kort parkeren, anderhalf uur met een blauwe schijf. Wanneer je verder door rijdt dan kom je op een groot parkeerterrein waar langere tijd geparkeerd mag worden. 

Openbaar vervoer
Direct naast het RKAV-complex bevinden zich bushaltes (halte Pr. Margrietstraat). De halte Heideweg ligt achter het complex. Voor de exacte vertrektijden en buslijnen wordt verwezen naar de site van de vervoerder: http://www.ebs-ov.nl.