VTON Play app

Beste trainers en voetballers,

Zoals jullie weten maakt RKAV Volendam vanaf 2018 gebruik van de VTON trainers app. Elke week krijgen de trainers voor alle jaargroepen twee trainingen digitaal aangeboden. Met behulp van hun telefoon of computer kunnen zij op deze wijze leuke en leerzame trainingen organiseren.

Maar dat is nog niet alles! Er is nu ook voor spelers een VTON PLAY APP. Jullie trainers kunnen met behulp van WhatsApp alle spelers koppelen aan deze app.

In de VTON Play App staan elke week leuke oefeningen voor je spelers. Deze oefeningen sluiten aan bij de training van de komende week. VTON PLAY is dus onderdeel van de VTON-leerlijn waar je vereniging mee werkt. In korte filmpjes wordt elke oefening heel eenvoudig voorgedaan. Ook kun je in de Play App de 'Pro Skill' vinden: een trucje of beweging die wordt voorgedaan door echt profvoetballers. Zo kun je je spelenderwijs voorbereiden op de training. En hoeft de trainer op de training minder uit te leggen (want je hebt zelf al geoefend) en wordt er meer gedaan!

De Play App is gekoppeld aan de Trainers App en scorebord. Jullie kunnen punten verdienen waarmee 'Pro Skills' kunnen worden 'unlocked'.

De RKAV zegt: Doe mee!

Mogelijk gemaakt door SYKES(v.h. Klaas Puul BV).

Website Klaas Puul