Zaterdag 1 spoelt kater weg

Zaterdag 1 spoelt kater weg

Na de domper van vorige week - de Zaterdag 1 was 80 minuten heer en meester tegen Harkemase Boys, maar kreeg uiteindelijk het deksel op de neus - heeft Volendam orde op zaken gesteld in en tegen Ermelo. Doelpunten van Jim Beers (2X) en Stan Veerman zorgen voor een 3-0 overwinning. 

 

Even lijkt het een herhaling van zetten als de bal in de beginfase twee keer op het houtwerk - in dit geval de lat - belandt. Gelukkig is ook nu drie keer wederom scheepsrecht en maakt Jim Beers voor rust nog de openingstreffer. 1-0 is gelijk ook de ruststand. 

 

Gallery Play

Na de thee is het opnieuw Jim Beers die de score verdubbelt. Hij staat zelf aan de basis van een counter waar hij uiteindelijk ook het eindstation van is en maakt de 0-2. Een voorzet van Nick ‘Mepper’ Runderkamp - vorige week ook al in bloedvorm - biedt Stan Veerman de kans op de 0-3. Veerman aarzelt niet en knikt binnen. 

 

Zo spoelt de Zaterdag 1 de kater van vorige week met verve weg en gaat het door waar het gebleven was. Met goed voetbal de punten binnenslepen!

Verslag Jan Koning