Volendam wint met 0-3 bij IJsselmeervogels

Volendam opent score

• Runderkamp opende al na een kwartier de score uit een voorzet van Roy Tol die ook al een voortdurende plaag voor zijn directe tegenstander Bradley Martis was.

• Als Runderkamp en ook Lex Veerman iets scherper waren geweest was die score al voor de rust opgevoerd.

Wissels IJsselmeervogels

• IJsselmeervogels-trainer Karsten greep in met enkele wissels, maar veel soelaas bracht dit niet.

• Even was de thuisclub sterker, maar de hechte Volendam-defensie inclusief keeper Dion Vlak bleven overeind.

Runderkamp scoort wederom

• Halverwege de tweede helft kreeg Runderkamp opnieuw teveel ruimte van de thuisploeg en de spelmaker ging daar uiterst effectief mee om: 0-2. De thuisploeg ging nu vol op de aanval, maar dit gebeurde zonder overleg, al werd Vlak eenmaal gered door de paal.

Volendam beslist wedstrijd

• Vlak voor tijd gingen de "Rooien" achter in de fout en was het voor Jim Beers een koud kunstje om het vonnis te vellen: 0-3.