Voetbalschool maakt trainen volgens visie Voetbal Volendam mogelijk

Voetbalschool maakt trainen volgens visie Voetbal Volendam mogelijk

Voetbal Volendam is een samenwerking tussen FC Volendam en RKAV Volendam, waarbij er op een intensieve manier wordt samengewerkt onder één visie. Komend seizoen zet Voetbal Volendam een volgende stap; een voetbalschool. Speel je in de selectie of breedte, jongens of meidenteam? Vanaf het nieuwe seizoen kan iedereen komen trainen bij Voetbal Volendam!

Op de zondagen worden er in vier blokken trainingen aangeboden, door trainers van zowel FC Volendam als RKAV Volendam. De trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van de technische -en motorische vaardigheden van de speler. Daarnaast leer je ook nog eens de spelprincipes van FC Volendam. Alle trainingen worden gegeven in kleine groepjes, zodat er veel individuele aandacht is voor iedere speler. Na ieder blok wordt een deel van jouw Voetbal Volendam certificaat ingevuld. Train je het hele jaar mee, dan heb je aan het einde een compleet ingevuld certificaat!

Heb jij zin om komend seizoen te trainen bij de voetbalschool? Leer, probeer en gebruik je skills en wordt een betere voetballer tijdens de trainingen. Inschrijven kan via het aanmeldformulier. Op het formulier vind je tevens meer informatie en de prijzen.