Veiligheid parkeerterrein RKAV Volendam

Veiligheid parkeerterrein RKAV Volendam

Ouders wordt verzocht om bij trainingen, maar vooral bij de wedstrijden op zaterdag, niet langer samen te scholen bij het hek! Spreek bij voorkeur een afspreekplek af wat verder van de poort, zodat niet 100 kinderen en ouders elkaar tegelijk treffen bij die poort!

De doorstroming op het parkeerterrein nabij de hoofdingang vormt altijd al een issue, maar leidt momenteel nog meer tot zeer onoverzichtelijke en onveilige situaties voor fietsers/kinderen!

Langs het fietsenstallinghek mag daarom niet meer geparkeerd worden (sommigen zien liever een kind onder een auto dan een regendruppel op hun eigen kop of dat ze 10 meter moeten lopen). 

Om de onveilige situatie voor de fietsers/kinderen verder te verbeteren wordt een ieder opgeroepen om óók niet meer op die 2 vluchtheuveltjes te gaan staan voor de fietsenstalling. Spreek anderen hier ook op aan. 

Als je iemand ophaalt, zet dan verder graag ook niet je auto midden op de weg, maar parkeer m ff. Als iedereen de doorrit vrij laat, dan is de doorstroming ook veel beter en is de noodzaak tot alle capriolen die we zien ook veel minder!

Stil staan midden in de weg is voor anderen gewoon een geparkeerde auto. In je auto blijven zitten op een onhandige plek is dus geen beter alternatief. Denk om de veiligheid en houd rekening met een ander!

Alvast bedankt allemaal voor jullie medewerking!