Vacature bestuurslid Technische Zaken

Vacature bestuurslid Technische Zaken

Het bestuur van de RKAV  heeft haar werkzaamheden en taken verdeeld in portefeuilles, waaronder die van voetbaltechnische zaken. Hiervoor zijn wij opzoek naar een kandidaat voor de functie van bestuurslid voetbaltechnische zaken.                                               
Het bestuurslid voetbaltechnische zaken maakt deel uit van het bestuur, 
 

Wat houdt de functie in?

Het bestuurslid voetbaltechnische zaken is voornamelijk de verbindende schakel tussen de bestuurskamer en de Technische Commissie (TC) en de HJO en de TC Onderbouw en Bovenbouw. De kandidaat weet de technische kaderleden  te binden en verbinden om de voetbalvisie van voetbalvereniging RKAV uit te dragen en te ondersteunen in de samenwerking met de FC Volendam, voert gesprekken over de voortgang van de TC en HJO Tevens monitort hij de werkzaamheden van de TC en HJO.

Het bestuurslid voetbaltechnische zaken is geen direct aanspreekpunt voor de ouders/verzorgers en spelers. Zij kunnen bij inhoudelijke voetbaltechnische zaken terecht bij de trainer/coach dan wel bij de TC van de leeftijdsgroep.

Verder komt de kandidaat op eigen initiatief met verbetervoorstellen, is aanspreekpunt en spin in het web voor de TC, TC's jeugd en HJO.
Het uitvoeren en monitoren van het voetbaltechnisch beleidsplan is eveneens een onmisbare taak.
 

Profiel

  • Je bent beleidsmatig en communicatief sterk
  • Je hebt een voetbaltechnische achtergrond, als speler of door ervaring uit eerdere clubfuncties
  • Je hebt bij voorkeur een voetbaltechnisch diploma (UEFA C, B of A of TJC/HJO)
     

 Interesse?

Heb je interesse in de vacature bestuurslid voetbaltechnische zaken, stuur dan een mailtje naar de voorzitter: vincent.gruwel@kpnmail.nl 
Uiteraard kun je voor vragen altijd contact opnemen met de huidige bestuursleden.