VAB Afbouw breidt de RKAV Volendam sponsoring uit

VAB Afbouw breidt de RKAV Volendam sponsoring uit

Het Volendamse Afbouwbedrijf VAB heeft sinds jaar en dag al een warme band met de RKAV Volendam door regelmatig materialen te leveren voor onderhoud aan het complex. Het groeiende bedrijf met bouwactiviteiten sinds 1990 in de woning- en utiliteitsbouw is flexibel en innovatief en werkt samen met woningbouwverenigingen, bouwbedrijven,projectontwikkelaars en architectenbureaus richting volledige ontzorging van diverse projecten.

Vrijwel alle bouwdisciplines kunnen worden geleverd, zoals Stucwerk, Tegelwerken Schilderwerk op alle onderdelen van de panden.

Tevens beschikt de VAB over ervaren personeel, die ook nog eens geziene personen zijn bij de voetbalvereniging. Namen als tegelwonder Piet Rus, superkeeper Rick Heuvel, zaalmonster Mike van Diemen en kampioenentrainer Berry Smit spreken tot ieders verbeelding bij de club.

De VAB bijdrage zal o.a. worden besteed aan het decoreren van de voetbalkantine, waar hun naam zichtbaar aan zal worden verbonden. Op de foto wordt de verbintenis vastgelegd
door VAB directeuren Martin Binken (links) en Johan Kes (rechts) samen met RKAV sponsorcommissielid Jan Kwakman (midden).