Uitnodiging voor trainers, coaches en begeleiders

Uitnodiging voor trainers, coaches en begeleiders

Beste vriend van RKAV,

 

Hierbij nodigen wij jou uit om op dinsdag 11 mei a.s. om 18.45 of 20.15 uur deel te nemen aan een online meeting. 
Het wordt (helaas) steeds belangrijker om, ook binnen sportverenigingen, maatregelen te nemen om de sociale veiligheid binnen verenigingen naar een hoger plan te tillen. 

Dat geldt ook voor de RKAV.

Er is uitgebreid nagedacht hoe de noodzakelijke maatregelen om ook de sociale veiligheid binnen de RKAV naar een hoger plan te tillen. Dit heeft geleid tot een concept plan wat wij met jullie willen bespreken.

Om het plan te laten slagen is jullie inzicht en steun onontbeerlijk, want zonder jullie inbreng wordt het moeilijk om de maatregelen te implementeren.

Samen met jullie willen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jeugd en volwassenen met plezier onze favoriete sport kan beleven. 

 

Om jullie inbreng en commentaar mee te nemen naar het definitieve plan, nodigen wij jou dan ook uit om op dinsdag 11 mei om 18.45 of 20.15 uur deel te nemen aan een online meeting.

Tijdens deze bijeenkomsten, die zullen plaatsvinden via een beveiligde zoomverbinding, zal er voldoende mogelijkheid zijn om vragen te stellen en input te leveren. 

Namens RKAV zullen voorzitter Vincent Gruwèl en twee leden van de vertrouwenscommissie, Johan Keizer en Ronald Sier, het woord voeren. NOC*NSF, Centrum Veilige Sport Nederland, wordt vertegenwoordigd door expert Ted van der Bruggen. 

De bijeenkomst duurt vijf kwartier.

 

Wij gaan ervan uit dat jij wilt meedoen om RKAV nog sterker en veiliger te maken.

Meld je daarom nu aan om aan voor één van deze bijeenkomsten. Stuur een e-mail met daarin jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Geef daarbij aan welke bijeenkomst, 18.45 uur of 20.15 uur, jouw voorkeur heeft. Aanmelden kan via vertrouwenscommissie@rkav-volendam.nl

Binnen enkele dagen, uiterlijk 10 mei, ontvang je een bevestiging met een link naar de onlinemeeting. 

 

Tot 11 mei,

 

De vertrouwenscommissie van RKAV Volendam

Johan Keizer

Edwin Küller   

Rosemarie Schilder-Koning

Ronald Sier                             

vertrouwenscommissie@rkav-volendam.nl

secretariaat RKAV Volendam: 0299-364164