TuijpsHuysch sponsor van RKAV Volendam

TuijpsHuysch sponsor van RKAV Volendam

TuijpsHuysch in Amsterdam-Noord heeft een sponsorovereenkomst gesloten met RKAV Volendam. TuijpsHuysch is al sinds 1979 bekend én betrokken in en met Volendam. Tot 2020 was het bedrijf bekend onder de naam Tuijps Tegels, Sanitair & Keukens. Naast deze naamsverandering heeft het bedrijf in 2020 tevens een switch gemaakt naar het hogere segment in de Keukens, Tegels, Sanitair en Wellness voor zowel de particuliere- als zakelijke klant. 

 

TuijpsHuysch valt onder de Tuijps Groep waar tevens Tuijps Tegelprojecten (tegelzetbedrijf), Tuijps Stuc & Afbouw (stuc- & spuitwerk), TotaalBouw Volendam (aannemersbedrijf) en Tegeloutlet Zwaag onder vallen.

 

Vanuit de showroom in Amsterdam-Noord heeft TuijpsHuysch maar één visie, het geheel ontzorgen van de klant. Dit ontzorgen begint al bij het gratis voor de deur parkeren, waar vind je dat nog in Amsterdam?! 

 

TuijpsHuysch heeft in haar showroom ook een Wellness Experience  Center. Hier kan de klant 1 uur gratis gebruik maken van de aanwezige wellness onderdelen. Dus naast de zeer kundige adviseurs kan de klant de opgedane wellness ervaring gebruiken om tot de juiste keuze te komen. Deze ruimte is geheel afgesloten van de rest van de showroom, zodat dit geheel in privésfeer kan worden beleefd.  

 

Het meest unieke aan een  TuijpsHuysch verbouwing is dat er al tijdens de opname van de Keuken, Tegelvloer, Badkamer of Wellness Ruimte er een projectbegeleider mee komt om het geheel technisch te beoordelen. Daarna zal hij dan ook de gehele verbouwing begeleiden. Op en top ontzorgen dus!

Tijdens de uitvoering van de verbouwing maakt TuijpsHuysch gebruik van alle gespecialiseerde bedrijven uit de Tuijps Groep. Dit heeft als grote voordeel dat TuijpsHuysch de volledige verbouwing op zich kan nemen én dat alle vaste bouwteams volledig op elkaar zijn ingespeeld.

 

Directeur Mark Tielemans is al vele jaren als sponsor betrokken bij RKAV Volendam en wil graag wat extra betekenen voor onze club. RKAV Volendam is al meerdere keren verblijd met keukens en sanitair in zowel de nieuwe voetbalaanbouw, als het nieuwe zaalvoetbal secretariaat in de Opperdam. In de toekomst zal TuijpsHuysch zich ook laten gelden bij evenementen of extra regelingen voor het jeugdvoetbal in Volendam. Op de foto ziet u directeur Mark Tielemans van TuijpsHuysch en Jan Kwakman  van de RKAV Volendam.