The Orange Christmas Show; grotere prijzenpot en meer veilingitems

The Orange Christmas Show; grotere prijzenpot en meer veilingitems

De allereerste editie van The Orange Christmas Show, vorig jaar december, was een groot succes. Tijdens de avondvullende online show, boordevol interessante en ludieke FC Volendam-video’s, werd met de unieke veilingitems en loterij een prachtig bedrag opgehaald. Dit bedrag is ten goede gekomen aan Voetbal Volendam, de gezamenlijke jeugdopleiding van RKAV Volendam en FC Volendam. Het geslaagde concept krijgt op zondag 12 december een vervolg!

Het Volendamse voetbalhart van menig supporter gaat weer sneller kloppen wanneer je geniet van een prachtige online show, gepresenteerd door Jan Smit en Quinty Trustfull. Dit jaar kun je bieden op nóg meer unieke veilingitems en is de prijzenpot van de loterij nóg beter gevuld met grote prijzen. Wie weet rijd jij een jaar lang gratis in een Volkswagen Up of word je de eigenaar van een Samsung 65 Inch Smart TV t.w.v. € 1.699,-. En net als vorig jaar komt de opbrengst ten goede aan Voetbal Volendam.

Website & Havenhof

Op de website van The Orange Christmas Show,Www.fcvolendam.nl/kerst vind je alle loterijprijzen én unieke veilingitems. Hier kun je terecht voor het kopen van loten. De komende twee zaterdagen staat het team van The Orange Christmas Show ook met een marktkraam in winkelcentrum Havenhof, waar je terecht kunt voor het kopen van loten.

Schakel op zondag 12 december in via het Youtube-kanaal of de Facebook-pagina van FC Volendam en geniet van The Orange Christmas Show! Vanwege eventuele coronabeperkingen wordt het tijdstip op een later moment bekend gemaakt. En vergeet niet om mee te bieden met de veiling en loten te kopen voor de loterij. Met jouw deelname lever je een bijdrage aan de toekomst van het voetbal in Volendam!