Rkav Volendam wint met 5-0 van Odin'59

RKAV Volendam heeft een flinke sprong op de ranglijst van de Derde Divisie gemaakt door de uitwedstrijd bij hekkensluiter ODIN`59 met ruim verschil te winnen.

Het werd uiteindelijk 0-5 voor de ploeg van trainer Berry Smit en dat was slechts een zwakke afspiegeling van het werkelijke krachtsverschil. De geplaagde en jonge ploeg van trainer Mark Kranendonk wist vantevoren al dat het een heel moeilijk seizoen tegemoet zou gaan. De Heemskerkers gaven de Volendammers in de eerste helft nog redelijk goed partij. De gasten kwamen na twintig minuten wel op voorsprong door een schot van Daan Steur. Nick Runderkamp wist op slag van rust voor de 0-2 te zorgen en dat was een klap die de thuisclub niet meer te boven kwam.

Na de rust was het dan ook voornamelijk RKAV Volendam wat de klok sloeg, al duurde het nog vrij lang dat er definitief verschil werd gemaakt. In de 70e minuut maakt Daan Sier vervolgens de mooiste van de middag waarna Stef Schokker en invaller Daan van Baarsen de score opvoeren naar 0-5.