RKAV Volendam verliest na zes wedstrijden ongeslagen te zijn

Na zes wedstrijden zonder nederlaag heeft RKAV Volendam nog niet de aanval op de top drie van de derde divisie kunnen inzetten. Op bezoek bij de nummer twee in de stand, SC Genemuiden, ging de ploeg van trainer Berry Smit met 3-1 onderuit.

Hiermee kwam er een einde aan de sterke opmars van de Smit-equipe, maar RKAV Volendam liet wel zien voetballend zeker niet onder te doen voor de topploegen in deze klasse. In een spannend duel bleef het tot vlak voor de rust doelpuntloos, maar plotseling was daar in de blessuretijd Jim Beers, die op aangeven van Roy Tol scoorde.

De Volendammers rekenden na de rust op een stormend Genemuiden, maar kregen zelf nog de beste kans op een treffer toen Lex Veerman zijn hoofd net niet goed genoeg tegen de bal kreeg. In de laatste twintig minuten werd de druk van de thuisploeg echter te groot, zeker na de gelijkmaker van Van Dalfsen. In de 90e minuut werd het zelfs 2-1 door Reuvers waarna keeper Dion Vlak mee naar voren ging om nog iets te forceren. Het pakte echter anders uit want Eenkhoorn maakte aan alle Volendamse illusies een eind.

RKAV Volendam staat zodoende nog altijd vierde en krijgt komende zaterdag de nummer zeven, Hercules, op bezoek.