RKAV Volendam oppermachtig tegen concurrent Eemdijk (3-1)

VOLENDAM - In de strijd om de titel in de hoofdklasse heeft RKAV Volendam zaterdag weer een concurrent van zich afgeschud. De ploeg van trainer Johan steur was tegen SV Eemdijk oppermachtig en zegevierde meer dan terecht met 3-1.

Het was eigenlijk een wonder dat het bij rust "slechts" 2-0 was voor de Volendammers want de thuisploeg kreeg twee handenvol met goede kansen. Jens Kras wist al in de vierde minuut de score te openen en met een schot van zeer ruime afstand wist Dave Zwarthoed keeper De Harder voor een tweede maal te verschalken.

In het kansenfestival van de Volendammers raakte Joey Tol zelfs tweemaal de lat, maar onder het mom dat driemaal scheepsrecht is sloeg Tol kort na de rust alsnog toe. De gasten die in het spel totaal niet voorkwamen wisten pas in de slotminuut de eer te redden via een treffer van Ter Burg.

RKAV Volendam, dat nog altijd twee punten achterstand heeft op koploper SC Genemiuiden, speelt komende zaterdag de uitwedstrijd bij middenmoter HZVV.

Bron: XYTO Media