Rkav Volendam doet mee met de Rabobank ClubSupport actie

Rkav Volendam doet mee met de Rabobank ClubSupport actie

Beste ouders, trainers, coaches, spelers en alle anderen de RKAV een warm hart toedragen,

RKAV Volendam doet mee aan de Rabobank Clubsupport actie van Rabobank Waterland en Omstreken. Hierbij wordt door de maatschappelijk zeer betrokken Rabobank 125.000 euro beschikbaar gesteld voor clubs uit onze eigen regio! Wij hopen hiervan een mooi sponsorbedrag voor onze vereniging bij elkaar te sparen.

Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Ieder lid van Rabobank Waterland en Omstreken is stemgerechtigd! Breng a.u.b. van 5 t/m 25 oktober je stem uit op RKAV Volendam via https://www.rabo-clubsupport.nl/waterland-en-omstreken/deelnemers

Stemmen (én lid worden, voor wie dat nog niet is) kan heel eenvoudig:

In je bankier app van de Rabobank kun je onderin kiezen voor “Zelf regelen”, vervolgens klikken op “Lidmaatschap” en dan “ClubSupport”. Als je al lid bent kun je daar je stem uitbrengen en anders heel eenvoudig alsnog lid worden. Aan dat lidmaatschap zijn uiteraard geen nadelen of verplichtingen verbonden.

We hopen door deze oproep en jouw hulp een mooi sponsorbedrag te bemachtigen en daarmee een stukje van het gat te dichten dat de gekelderde kantineomzet achter laat. Dit is broodnodig om alle faciliteiten en de contributie op het huidige niveau te kunnen houden.

Alvast bedankt voor je stem en daarmee je steun!

Het bestuur van RKAV Volendam