Rabobank, lid worden

Rabobank, lid worden

Beste leden van de RKAV, ouders, vrienden enz. (delen wordt gewaardeerd), graag jullie aandacht, we hebben jullie stem nodig!

 

De Rabobank is een bank zonder aandeelhouders, maar is eigendom van de leden en opereert zonder winstoogmerk. Een groot deel van de winst van de Rabobank wordt daarom door de lokale Rabobanken, middels coöperatief dividend, in de eigen regio teruggegeven aan de gemeenschap (dat is op zich overigens al een reden om daar te bankieren). De leden beslissen over welke doelen en verenigingen het dividend wordt verdeeld.

Als je een rekening hebt bij de Rabobank ben je echter nog geen lid en ben je dus niet stemgerechtigd.

 

Binnenkort verdeeld de Rabobank vanuit dat coöperatief dividend o.a. ook weer 125.000 euro via de jaarlijkse clubsupport actie. We hopen dat jullie dan allemaal op de RKAV stemmen, maar dan moeten jullie dus wel eerst even lid worden. Dat kan héél simpel in jullie Rabobank app:

  • klik onderin de app op “zelf regelen”
  • kies voor “lidmaatschap”, dan “ik doe mee” en tot slot op “ik word lid”

 

Zodra de actie start krijg je daar dan bericht over en kunnen jullie op de RKAV stemmen. Aan dat lidmaatschap zijn uiteraard geen nadelen of verplichtingen verbonden.
We hopen door deze oproep een hap uit die pot te kunnen nemen, daarmee een stukje van het gat te dichten dat de gekelderde kantineomzet achter laat in de begroting en alle faciliteiten en contributie op dit niveau te kunnen houden.