Project Talent ontwikkeling, mogelijk gemaakt door Rabobank Waterland en Omstreken update

Project Talent ontwikkeling, mogelijk gemaakt door Rabobank Waterland en Omstreken update

De volgende stap in samenwerking RKAV-FC

De komende maanden zullen talentvolle spelers van RKAV Volendam een stage- en ontwikkeltraject gaan volgen bij FC Volendam. De stage- en ontwikkeltrajecten vormen een volgende stap in de nauwe samenwerking die RKAV Volendam en FC Volendam met elkaar dit seizoen zijn aangegaan.

Na een aantal oefenmomenten waarbij diverse ogen naar de prestaties van de diverse AV teams en spelers is gekeken zijn na overleg met de FC en AV trainers, scouts en de stage mentor afgelopen maandag diverse  spelers aan hun stage begonnen. Om dit nog meer kracht bij te zetten hebben deze spelers  FC Volendam trainings tenue aangemeten gekregen.

Alvorens de spelers de stage van 6 weken starten heeft een intake gesprek plaatsgevonden waarbij de AV trainer de technisch manager van de desbetreffende jaargroep van de FC Volendam en de stage mentor Sander Middelbeek aanwezig zijn geweest. De speler beoordeelt vooraf zijn eigen ontwikkeling zodat hij zelf in beeld heeft wat ontwikkelpunten kunnen zijn.Deze zelfevaluatie is tevens het uitgangspunt voor de tussen- en eindevaluatie. Een uitermate geschikte kans om als  de speler teleren en te ontwikkelen binnen een topsport klimaat. 

Op de bijgeleverde foto's : Job Kwakman, Lex Koning (AVO12-1); Lloran Ibrahim (AV O13-1); Rick Plat (AV O14-1); Rens Tol en Luca Blondeau(AV O15-1); Martijn Sier (AV O16-1);Marc van der Gaag(AV O17-1) en Dave Zwarthoed (AV O19-1) die  reikhalzend uitkijken  naar de uitdaging die hen  vanuit het project Talent Ontwikkeling  RKAV - FC Volendam  wordt geboden.