Nieuwjaarsboodschap

Nieuwjaarsboodschap

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van de RKAV,


Allereerst wil ik, namens het bestuur, iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2022 wensen. We stappen een jaar in waarin we de hoop uitspreken dat we nu eindelijk weer eens een ongecompliceerd voetbaljaar kunnen hebben. De start is niet hoopvol maar waar een wil is, is een weg. In plaats van uitgebreid achteruit te kijken kunnen we beter onze energie gaan besteden aan wat komen gaat. Als vereniging zijn we behoorlijk in beweging om de RKAV klaar te maken voor de toekomst.

Dan spreken we onder andere over invoeren van VOG, gezond eten en sociale veiligheid (gedrag, taalgebruik) op individueel gebied. Voetbal technisch blijven we de samenwerking met de FC blijvend verder ontwikkelen, iets waar beide verenigingen voordeel aan hebben. Dit is een doorlopend proces waar we beiden aan moeten blijven werken. Daarbij staat de ontwikkeling van het individu voorop en moeten we dit niet uit het oog verliezen.

Ook de fusie met de zaalafdeling brengt weer nieuwe mogelijkheden voor spelers, coaches en de technische staf. Hier zullen ook verdere nieuwe ideeën uitgewerkt gaan worden.

Als laatste de club zelf. We hebben plannen voor een buiten kantine, nieuwe reclame uitingen, nieuwe kunstgrasvelden en installeren van LED verlichting. Dit om ons complex nog gebruiksvriendelijker te maken.

Maar we moeten ook denken aan de toekomst. Daarom willen we als bestuur vooraan zitten bij alle plannen die te maken hebben met ’t Skip. Meedenken, meebewegen maar bovenal het belang van de RKAV Volendam in alle plannen naar voren te laten komen. Wat daar uiteindelijk uitkomt is aan ons om dat voor te leggen aan de Ledenvergadering. Openheid en duidelijkheid naar al onze leden en sponsoren zal voorop staan. Samen zullen wij moeten bouwen we aan een nieuwe toekomst.

Ik wil iedereen nogmaals namens het bestuur een fantastisch en gezond 2022 wensen. Helaas moet ook dit jaar de Nieuwjaars receptie komen te vervallen.

Hopelijk zien we elkaar snel weer op de club!

Vincent Gruwèl

Voorzitter RKAV Volendam