Loting 1e ronde TOTO KNVB Beker

Loting 1e ronde TOTO KNVB Beker

Zaterdag 23 september vindt de loting plaats voor de 1e ronde van de TOTO KNVB Beker. Deze loting is omstreeks 22.30 uur live te zien op ESPN.

Direct na deze loting gaan wij aan de slag met het inplannen van de 1e ronde wedstrijden. Deze zullen worden gepland op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 en donderdag 2 november 2023. Uiterlijk maandagochtend a.s. delen wij het voorgestelde bekerprogramma met jullie, waarna wij uiterlijk dinsdag 26 september 12.00 uur een reactie willen ontvangen of dit vanuit oogpunt openbare orde op onoverkomelijke bezwaren stuit.

Voor deze loting is het volgende belangrijk om te weten:

In de 1e ronde van de TOTO KNVB Beker zitten, naast 29 BVO’s, ook 25 amateurverenigingen. Reglementair is voor deze ronde bepaald dat wanneer een amateurvereniging een BVO loot, de amateurvereniging thuis speelt.

Alle 27 wedstrijden die in de 1e ronde gespeeld worden, moeten worden verspreid over de dinsdag, woensdag en donderdag, waarbij op elke avond twee live-wedstrijden worden aangewezen (om 18.45 uur en 21.00 uur). Voor alle wedstrijden in de 1e ronde geldt dat de lichtsterkte op de accommodatie minimaal 300 lux moet zijn. Voor de live-wedstrijden is dit minimaal 500 lux. Zie hiervoor ook artikel 17 van het reglement TOTO KNVB Beker 23/’24.