KAMPIOENSWEDSTRIJD  ZATERDAG 25 MEI

KAMPIOENSWEDSTRIJD ZATERDAG 25 MEI

Zaterdag 25 mei speelt de Rkav Volendam za 1 de kampioenswedstrijd tegen Hoogeveen

Aanvang 15.30. Locatie Sportveldenweg 1, Hoogeveen

 

STEUN

 

De Rkav Volendam wordt gesteund bij deze wedstrijd door veel supporters, 7 bussen gaan er liefst richting Hoogeveen. Ook veel supporters gaan er heen met eigen vervoer

 

LIVE STREAM

 

Voor de thuisblijvers, ja er is een livestream via de VEO Live app.  Even in deze app een account aanmaken en voor de Rkav Volendam kiezen. Ook in de kantine zal de wedstrijd via deze app te zien zijn. 

 

POSITIEF RESULTAAT

 

Bij een positief resultaat van de Rkav Volendam, worden de spelers en staf gehuldigd door de KNVB. Wij als bestuur gunnen de spelers en staf dat zij dit gezamenlijk kunnen vieren op het veld zonder hordes supporters.

 

HULDIGING

 

Na afloop van de wedstrijd wordt de huldiging gevierd vanaf kwart over 8, op het parkeerterrein van de Rkav Volendam waar ook een DJ aanwezig zal zijn. De spelers zullen aan de voorkant van het Bordes gehuldigd worden.

 

VERZOEK

 

AUB HET VERZOEK, NIET TE PARKEREN OP HET TERREIN MET DE AUTO IN VERBAND MET DE HULDIGING

 

NA DE HULDIGING

 

Na deze huldiging vertrekt de Rkav Volendam richting het marinapark waar ze aan boord gaan van de Legendarische vissersboot van Patrick Loege om een rondvaart te maken door de Haven van Volendam

 

KOMT ALLEN

 

We hopen dat veel mensen, supporters, familie, vrienden, en iedereen die een oranje hart heeft ook op de dijk aanwezig zullen zijn.

 

 

Na deze boottocht zullen de spelersgroep, staf, familie leden en genodigden in besloten kring toasten op de overwinning.

 

Dit alles natuurlijk, als de Rkav Volendam Kampioen wordt