KAJ Toernooi

KAJ Toernooi

Een mooie vroege zondagochtend met een kerkmis geleid door invaller Kapelaan Mario Agius die ons de zegen gaf op weg naar een smaakvol ontbijt bij de RKAV.

                   

Alle ingrediënten waren aanwezig om de dag goed te laten verlopen, en dit is ook echt gelukt wederom door de inzet en het juiste gedrag van alle deelnemers medewerkers en toeschouwers.

           

de spanning voor aanvang ging toch vooral om op tijd klaar te zijn met alle wedstrijden om de fanatieke aanhangers van de FC de kans te geven om onze club aan te moedigen, maar toen de trekking uiteindelijk plaats vond werd het toch erg stil in de zaal.

we begonnen het toernooi met het waarschijnlijk snelste doelpunt uit de geschiedenis want na 26 sec scoorden de Roofdieren al tegen de White Wankers.

                   

dit heeft hun heel ver gebracht maar deze Roofdieren wisten ondanks 0 tegendoelpunten het toernooi niet te winnen want in de finale moesten ze het na strafschoppen afleggen tegen de Antilopen.

         

Deze mannen hebben heel goed door geselecteerd waardoor ze na een zware rit richting finale nog net genoeg energie hadden om de tegenstander 2 x 15 minuten tegen te houden.

               

De strafschoppen serie werd door de ervaren mannen van het team over de streep getrokken waarna iedereen naar de kantine en de tribune kon gaan.

                   

In de onderste regionen van het toernooi wisten de White Wankers weer niet te winnen tijdens de degradatie wedstrijd en mogen samen met de winnaar van vorige jaren de Helmen verplicht zich op nieuw aanmelden om in te loten.

Iets dat de mannen van nieuwkomers de Gerritjes en FC ETA dus niet meer hoeven te doen want die wisten zich heel knap staande te houden.

Na een positieve uitslag van de FC werd het alleen maar nog sneller gezellig en mochten de spelers met aanhang direct na afloop van de wedstrijd al naar binnen bij de PX alwaar schalen met brood al stonden te wachten.

 

Tijdens de prijsuitreiking kwam het aanstaande scheidrechters te kort voor de jeugdtoernooien voorbij waarna verliezend coach Kees Dorus spontaan alle Helmen aanmeldde om te komen helpen die dagen, een gebaar dat zeer gewaardeerd wordt door de vereniging en organisatie.

                                             

het feest in de PX was een heel lang hoogtepunt van een nog mooiere dag waarbij de dank uitgaat naar alle scheidrechters, EHBO,

                     

niet te vergeten onze sponsor Rijkenberg van het heerlijke fruit (het was op voor we er erg in hadden ) de RKAV Volendam en al hun medewerkers en uiteraard de inzet van de PX.

 

Zonder inbreng van ons allen is er geen toernooi en daarom namens de organisatie bedankt voor alle inzet.

 

beste speler 

 

Max Veerman van Sambuca Soldiers 

Joey Tol  van BoeBoe's Army

 

Gerry Vlak van Roofdieren

 

 

Beste Keeper

                                           

Julian Jonk van Sambuca Soldiers 

 

                                   

Dominique Witte van Antilopen

 

                                   

Mike van Wees van Picobello's

 

                                   
 

 

 

 

                                     

 

                                                                                                                                                                                                                                                      11 White Wankers 

                                                                                                                                                                                                                                                      12 Helmen Verplicht