GELIJKSPEL VOOR RKAV VOLENDAM BIJ EXCELSIOR '31

RIJSSEN - RKAV Volendam heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij hekkensluiter Excelsior '31. Op Sportpark De Koerbelt in Rijssen speelde de ploeg van trainer Berry Smit met 1-1 gelijk.

De thuisploeg begon sterker aan het duel en kreeg een aantal mogelijkheden. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de Volendammers beter in het spel en dat leverde kort voor rust een voorsprong op toen Azzedine Sout na een knappe aanval vrij opdook bij de tweede paal.

In de tweede helft leek RKAV volendam lang stand te houden ondanks een overwicht van Excelsior '31. Vijf minuten voor tijd moest keeper Sander Binken alsnog capituleren bij een rake kopbal van Matthijs Seppenwoolde.

Door het gelijke spel blijft RKAV Volendam op een tiende plaats staan in de Derde Divisie en is Excelsior '31 nog steeds hekkensluiter.