Klaas Puul is al decennia lang een van de meest toonaangevende verwerkers van garnalen en overige
seafood producten in Europa. Met meer dan 150 medewerkers in Edam-Volendam en met meer dan 3000 medewerkers wereldwijd bedient Klaas Puul
een combinatie van zowel retail en foodservice als de verwerkende industrie in geheel Europa.
Klaas Puul BV is maart 2020 overgenomen door Alan Dale (CEO), eigenaar van Sykes Seafood.
De combinatie Sykes / Klaas Puul focust zich op een groei van zowel diepgevroren als verse garnalen
in bestaande en nieuwe markten.
Als belangrijke werkgever binnen de gemeente Edam-Volendam, vindt Klaas Puul het belangrijk de
sportende jeugd te ondersteunen. De RKAV Volendam is daarvoor als grootste vereniging van de
gemeente een uitstekend podium voor.
Op de foto wordt de nieuwe overeenkomst getekend door Frank Molenaar (links, CCO Klaas Puul) en
Jan Kwakman (rechts, bestuurslid commerciële zaken RKAV Volendam).