FC Supporters Bussen info

FC Supporters Bussen info

Voor iedereen die zich heeft aangemeld bij de FC om mee te gaan met de bussen naar de wedstrijd van Hoogeveen- Rkav Volendam onderstaande informatie

Goedemiddag,

Geweldig dat je/jullie je heb(ben) aangemeld voor de kampioenswedstrijd van RKAV Zaterdag 1 in en tegen Hoogeveen en hierbij de info.

Vertrektijd : 12.45 uur

Vertrekplek : Taseterrein

Kaartprijs : €35.00 (incl. toegangskaart)

Betaling CONTANT EN GEPAST voor vertrek op Taseterrein. Ik( Ron Nagtzaam) ben daar zelf aanwezig dus je kunt bij mij betalen en dan krijg je direct je toegangskaart.

We gaan de bussen netjes houden met z’n allen. Door de stewards zullen voldoende vuilniszakken opgehangen worden in het gangpad dus gooi daar aub direct alle lege blikjes etc in zodat het niet gaat zwerven in de bus. Zowel bij aankomst in Hoogeveen als bij terugkomst in Volendam zal eerst gecheckt worden of de bussen netjes zijn en dan pas zullen de deuren geopend worden. Koelboxen mogen mee maar ALLEEN TUSSEN DE STOELEN GEPLAATST

Dus hou daar rekening mee met de grootte van de boxen.

Onderweg zullen we 1x stoppen om te roken en plassen en dan gaan we direct weer door zodat we ca 15.00 uur aankomen in Hoogeveen.