ETB Sombroek verlengt en verbetert sponsorcontract

ETB Sombroek verlengt en verbetert sponsorcontract

17 jul 2024
-
Algemeen

ETB Cas Sombroek heeft haar sponsorcontract met de RKAV Volendam voor meerdere jaren verlengd en tevens verbeterd. Het bedrijf is weliswaar onderdeel geworden van VDK Groep, maar wil haar binding met de lokale voetbalvereniging niet verliezen. 

Na het behalen van promotie naar de Tweede Divisie was er al een mooie steunbetuiging richting het vlaggenschip van RKAV Volendam, maar ETB Sombroek wilde in de overeenkomst tevens de jeugd- en zaalafdeling benoemen als speerpunten. Het electrotechnische bedrijf identificeert zichzelf nog steeds met het beleid van de club, die opleiden combineert met de mogelijkheid tot een succesvolle carrière, maar ook het plezier in de breedte niet uit het oog verliest. Ook ETB Cas Sombroek blijft een dergelijk opleidingsinstituut, die niet voor niets de aandacht heeft getrokken van VDK Groep van Frans van der Kolk, door steeds nieuwe talenten op te leiden die vakwerk kunnen afleveren. Een mooi streven wat beide partijen hopelijk tot mooie prestaties kan gaan leiden in de toekomst.

Directeur Marco Sombroek, die nog steeds de talloze projecten binnenhaalt, bezegelt op de foto’s het contract met RKAV sponsorcommissielid Jan Kwakman.