Bestuurslid Technische Zaken -Jarno Vermeulen

Bestuurslid Technische Zaken -Jarno Vermeulen

*Wie is Jarno Vermeulen?*

Woonachtig in Purmerend, 47 jaar, een zoon van 18, dochter van 12 en vriendin.

 

*Wat doe je in het dagelijks leven?*

Ik werk al ruim 15 jaar als zelfstandig interim manager/adviseur op het gebied van IT, Finance en inrichting en optimalisatie van Bedrijfsprocessen. Veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen is wat mij daarbij drijft. 

 

*Hoe ben je bij de RKAV terecht gekomen?*

Via mijn zoon. Die wilde graag gaan voetballen en kwam in Purmerend op een wachtlijst. Door de interne competitie die de RKAV heeft voor de jongste jeugd was daar geen sprake van een wachtlijst. Dus hebben wij hem bij de RKAV aangemeld. Dat heeft er vervolgens toe geleid dat ik ongeveer 10 jaar actief ben bij de club waarvan een jaar of 8 a 9 als trainer.

 

*Wat denk je te kunnen toevoegen als bestuurslid technische zaken?*

Hoewel lang geleden, ik heb gespeeld in de landelijke 2e divisie. Dus enige kennis en ervaring op het gebied van voetbal is zeker aanwezig. Maar er zijn binnen de RKAV ook voldoende mensen met nog meer kennis van voetbal actief. Vanuit mijn dagelijkse werk ben ik gewend om in middelgrote tot grote organisaties te werken en daar organisatorische verbeteringen door te voeren. Deze kennis en ervaring wil ik gaan inzetten om de al aanwezige voetbalkennis binnen de RKAV goed te gaan organiseren en structureren en daarmee het maximale potentieel te gaan ontsluiten. 

 

*Je loopt nu al een paar weken mee, wat is je eerste indruk?*

Dat klopt en daarbij heb ik gezien en gemerkt dat er veel goed gaat, maar dat er ook nog veel verbeterpotentieel is Ergens klinkt dat gek als jij naar de resultaten van onze zaterdag 1, zaterdag 2 en de O23-1 kijkt. Maar om dat niveau vast te houden en hier continuïteit in te houden moeten we toewerken naar een nog hoger niveau binnen onze jeugdafdeling. Ook daar is sprake van een redelijk niveau en tegelijkertijd een mogelijkheid om het potentieel nog verder te benutten. Daarin ga ik veel samenwerken met Desmond Post die vanaf komend seizoen het stokje van Jaap Schilder overneemt. Desmond en ik zitten hier op dezelfde lijn voor de ontwikkeling van jeugdspelers. Hierbij willen we de basis verder gaan verbreden, want hoe breder de basis, hoe hoger de top.

 

*Enkele persoonlijke vragen:*

 

Wat is je favoriete eten?

Ik houd van veel verschillende keukens. Oosterse gerechten en de Italiaanse keuken eet ik denk ik het liefst.

 

Welke muziek hou je van?

Ook hier niet echt 1 muzieksoort. Meestal heb ik de radio aan en zo krijg ik van alles wat mee.

 

Ken je het fenomeen Stef Steenbeek?

Eerlijk gezegd niet. Maar als hij echt een fenomeen is, dan komt dat denk ik vanzelf.

 

Wat wil je zelf nog kwijt?

Mocht iemand nog vragen hebben of een keer een kop koffie willen drinken om van gedachten te wisselen, schiet mij dan even aan op de club of bel even (06 - 30 408 407).