Afsluitingsweekenden N247

Afsluitingsweekenden N247

Afsluitingsweekenden N247

Vanwege het drukke verkeersaanbod op de N247 kunnen deze werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande wegafsluiting alleen in een weekend plaatsvinden. Voor de werkzaamheden zijn twee weekenden, van vrijdagavond tot en met maandagochtend nodig. Met deze aanpak heeft het verkeer op de N247 tijdens de bouw zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden.

Afsluiting duurt van Vrijdagavond 27 Augustus 19:00 uur t/m Maandagochtend 30 Augustus 06:00

Vrijdagavond 27 augustus wordt de N247 ten noorden van Monnickendam tussen de kruising Nieuwendam en de kruising Lagedijk/Hoogedijk (Katwoude) voor al het verkeer in beide richtingen afgesloten.

Omleidingsroute autoverkeer

Tijdens deze twee weekenden is de N247 ter hoogte van de bouwplaats afgesloten. Verkeer komend uit Amsterdam richting Edam/Volendam/Hoorn zal worden omgeleid via de N235 (Ilpendam-Purmer-end), de A7 (oprit 4, Purmerend-Zuid naar afrit 6, Purmerend-Noord) en de N244 naar de N247 ter hoogte van Edam/Volendam. Komend uit de richting Katwoude/Edam/Volendam is de omleiding in omgekeerde richting. De omleidingsroute wordt met de bekende gele verwijzingsborden aangegeven.