14K Kidsrun 2023 in de Johan Cruijff ArenA (Gratis deelname!)

14K Kidsrun 2023 in de Johan Cruijff ArenA (Gratis deelname!)

Beste relatie, 

 

Klaar voor een sportief feestje?

De kids van jullie club krijgen een (eenmalige) kans op een onvergetelijke ervaring, hier kan je als voetbalvereniging voor zorgen!

 

De Cruyff Foundation organiseert een Kids Run tijdens de Cruyff Legacy 14K op 2 april 2023. Dit is hét gratis sportieve evenement van de Cruyff Foundation met start en finish in de Johan Cruijff ArenA. Hoe gaaf is dat?! Wij zouden het geweldig vinden als jullie dit evenement onder de aandacht zouden willen brengen. Benieuwd hoe de editie van vorig jaar eruit zag? Check dan de 14K Aftermovie 2022!

 

Via deze link kun je meer informatie vinden over de Kids Runhttps://acties14k.cruyff-foundation.org/kidsrunDe Cruyff Legacy is er ook voor volwassenen! Zo is er óók een 14K Run, een 5K Run en een 14K Walk.

 

Om de Kids Run te promoten hebben wij een infographic en een poster gemaakt. We zouden het super vinden als jullie deze kunnen delen met jullie netwerk en de buurt. Denk bijvoorbeeld aan een WhatsApp bericht naar je eigen netwerk of de poster fysiek ophangen in basisscholen en op de Cruyff Courts.

 

Wij hopen dat jullie meedoen! Alvast bedankt voor het delen.

 

 

Met sportieve groet,

 

 

Desmond Post
Projectmanager Creating Space
M: +31 (0)6-11740568 
T:   +31 (0)20-3057766

 

Cruyff Legacy 14K, tof voor jou, waardevol voor een ander!

Ren of wandel je mee op 2 april? Start en finish zijn in de Johan Cruijff ArenA.  

Kinderen doen gratis mee (inschrijven is wel verplicht). Klik op de afbeelding en schrijf je direct in via de website! 

 

Inschrijven via deze link