Rkav Volendam opent haar deuren

Rkav Volendam opent haar deuren

De RKAV opent haar deuren*
Normaal gesproken zijn de hekken van de RKAV op slot buiten de trainingsuren en wedstrijden, dit omdat de jeugd het kennelijk nodig vindt om tijdens vrij voetballen ook netten en doelen te slopen. 
Echter, de jeugd kan momenteel geen kant op, we gooien daarom de hekken open. De jeugd mag gewoon lekker gaan voetballen (uiteraard tot 18 jaar ivm Corona)!
Om dit in goede banen te leiden (ze de boel niet slopen), wordt er toezicht geregeld. We roepen trainers en ouders op om, zonder specifiek schema, af en toe ook ff naar de club te gaan, zodat er op toerbeurt steeds wat mensen rondlopen, om op afstand het zootje een beetje in de gaten te houden, af en toe het gesprek aan te gaan en te zorgen dat ze de doelen heel laten en hun rommel (bijv. lege flesjes water) weer ff opruimen. 

Wanneer en waar:
- velden 1, 2 en 7
- doordeweeks van 13:00-17:00
- alleen tijdens de vakantie
- niet op 25, 26 dec 

We hopen hiermee de kinderen een plezier te doen, ze een uitlaatklep te bieden, de ouders wat te ontlasten en de velden zo te gebruiken waar ze voor bedoeld zijn. Omdat kunstgras en vuurwerk geen goede combi is, zullen kinderen met vuurwerk uiteraard worden verwijderd!

Ouders die tijd hebben roepen we dus op om ff een oogje in t zeil te houden, ff een rondje over het complex doet al wonderen. Dit kunnen nadrukkelijk ook moeders zijn, we zoeken in ieder geval breder dan de bestaande vrijwilligers!!